🌷Велигденски Базар во Капитол мол 🐰❤️

💙🌷Велигденски Базар во Капитол мол 🐰❤️
Додека зајакот Белко🐰 го пративме да се одмори и да приготви неговата гозба за велигденскиот ручек, ние заедно со нашите НАЈМИЛИ сме дел од креативните работилници на Просветно дело на нашиот Велигденски базар поддржан од Edna Moze/one Can ❤️
Забавата продолжува и денес од 14 па се до 21 часот со тоа што денес имаме и панел дискусија на која ќе се обратата ЖЕНИТЕ од #ednamoze#onecan ❤️❤️❤️
Дојдете на првиот кат во Capitol Mall & Residence и бидете дел од ВЕЛИГДЕНСКИОТ БАЗАР и ВЕЛИГДЕНСКИОТ КАРДИО ШОПИНГ во #capitolmall ❤️


365 ДЕНА ЉУБОВ – 365 ДЕНА НАСМЕВКИ И ШОПИНГ!