🎄 песничка на Биби премиерно во CAPITOL MALL!

ОВАА САБОТА (15.12.) и #Биби ќе биде дел од роденденската прослава по повод 5от роденден на нашиот прекрасен мол! 😊❤🎄
Во сабота во 18 ч. на 1 кат бидете дел од „СВЕТОТ НА БИБИ“ во Capitol Mall!
Се фотографираме со Биби, боиме во боенката на Биби, ја слушаме премиерно новогодишната песничка на Биби и гледаме трејлер за новогодишната сказна на Биби! #јеееј #кажимисреќен5 #capitolmall