💋 -30% #попуст во LISCA

💋 -30% #попуст на долна облека, спален програм и блузи од колекцијата есен/зима 2018. 💫
⚠️попустот се пресметува на каса.
Повелете во #LISCA на приземје во Capitol Mall.
@liscalingerie

capitolmall #liscalingerie #blouses #bedding #lingerie #sale #fallwinter2018 #есензима2018 #блузи #спаленпрограм #долнаоблека #шопинг #shopping