03.11…SANDWICH DAY!

Веќе е 03ти ноември? Тоа значи само едно – #SANDWICHDAYyYyY🥪
Ден на Сендвичите и #сабота во ист ден – нема подобро! 😃
Повелете на III кат во Capitol Mall & Residence во Аеродром Бар и испочитувајте го денот како што е ред! Сендвичите чекаат да бидат нарачани…изедени…и пофалени! ❤️#CapitolMall #гурмански #викендашки #уживање #ДенНаСендивичите#ајдедајадеме #letseat #AerodromBar #Аеродром

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/459464594109995/posts/2040471929342579/