-10% на сребрени РИСТЕСКИ прстени

Се приближува викендот, а со тоа и добрите промоции во Capitol Mall & Residence! 💍
Нова викенд промоција на штандот на Ohridski Biser Familija Risteski на приземје во #CapitolMall!
Одберете подарок за вашата сакана и искористете ја слатката #викендпромоција од -10% намалување на сребрените прстени. Ве очекува топла прегратка од вашата понежна половина! 😃
[*промоцијата важи само овој викенд, од 03.-04.11.2018 во Capitol Mall.] •


#CapitolMall #silverrings #weekendpromotion #specialsale #ОхридскиБисери #Ристески #Аеродром
ПОВЕЌЕ НА