15 години Dormeo – 1 година Top Shop во Капитол Мол!

На 20.07.2017 од 10:00 – 21:00 часот, ве покануваме сите заедно да го обележиме 15-иот роденден на Dormeo заедно со едногодишното присуство на брендот Top Shop во нашиот трговски центар 🙂

 

Ве очекува ден исполнет со многу забава, музика, изненадувања, детско катче – работилница, награди и секако ГОЛЕМИ ПОПУСТИ ДО -70% !