2.000 followers на нашиот Instagram профил!

2.000 followers на нашиот Instagram профил! ❤️
Ви благодариме за довербата!
➡️ Освен на Facebook, следете нè и на единствениот официјален Instagram профил на Capitol Mall, @capitolmall.mk и бидете во тек со сите промоции, активности и настани кои следат.
https://www.instagram.com/capitolmall.mk/
#CAPITOLMALL – Твој мол,…твое место!#2kfollowers #instagram #capitolmallmk #thankyou #support #aerodrom #mall #followus

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2009817539074685/?type=3&theater