-20% на сите јакни, капути, палта, елеци и наметки во Кoton Capitol Mall

На прагот на зимата, подгответе го гардероберот со топла јакна, капут, палто, елек или наметка што ќе Ве заштитува од студените денови кои следуваат.

Во продавницата на Koton во нашиот трговски центар, важи ПОПУСТ од -20% токму на овие парчиња од женската, машката и детската колекција!

Одберете го омиленото и посетете ги што побрзо 🙂