20% Новогодишен Попуст во Lisca

Декемвриското празнично воодушевување бргу ќе помине. Барањето на идеален подарок, подарувањето, радоста, подготовките за идеалната новогодишна вечер, дали има нешто поубаво од ова. Како празниците да бидат помагични и како своите најмили оваа година да ги изненадите со посебни подароци, разгледајте ја понудата на привлечни и уникатни подароци и најдете ја најдобрата идеја.

Од 19. до 04.01.2018, во Lisca можете да го искористите новогодишниот попуст -20% на колекцијата есен-зима 2017.

Попустот важи за сериите од колекцијата есен зима 2017 и тоа: Lady Moon, Queen Rose, Andrea, Ammy, Alison, Athina, Candy, Amaze, Miss amaze, Imagine, Beauty, Anna, Amber.