-20% Попуст на Сребрената ракавица во Umbrella електронските цигари

Уникатна ракавица за отстранување на шминка, анти бактериска изработена од микрофибер платно исткаено со сребрени јони.
Исфрлете го старомодниот начин за отстранување на шминката од вашето лице каде што користите разни препарати за отстранување на шминката.
Едноставно користете топла вода, а тоа ви го овазмозува Сребрената ракавица без да употребувате разни препарати едноставно само топла ВОДА.

Побарајте ја на штандот на Umbrella електронските цигари во нашиот трговски центар по намалена цена од 649 на 519 ден.