3-делен сладок сет во Carter’s Macedonia!

Вашиот омилен 3 делен сет на Carter’s Macedonia во комбинација со ракавички и капа, која ги покрива ушињата‼️🐧🌨️❄️☃️
Повелете на III кат во Capitol Mall & Residence во склоп на продавницата на Крш и разгледајте ја новата колекција на #Carters!#capitolmall #lovecarters #baby #littlebabybasics #wintercollection #cartersmacedonia #krs #крш

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2043239492399156/?type=3&theater