4Bowling

4Bowling опремена од водечкиот американски производител на опрема за куглање и билијард – Brunswick e дизајнирана за да го претставува најдоброто место за забава, рекреација, дружење и освежување.

На 400м2 за вас имаме подготвено четири патеки за куглање, три билјард маси, бар и сето тоа надополнето пространа и отворена тераса.

Секој ден нашиот персонанл организира различни настани, натпревари, турнири (поединечни и тимски) во куглање и билјард со награди за победниците и поразените.

Ветуваме дека никој нема да го напушти 4Bowling без насмевка.

Резервирајте навреме : 070 / 280 – 586

4Bowling, покрај секојдневната забава и активности, организира:

  • Роденденски забави
  • Промоции
  • Најразлични пригоди

И, едноставно, се што ке замислите…
За секоја пригода имате можност за порачка на соодветно мени подготвенo од најдобрите Шефови на Кујна од Хотелот Stonebridge *****

Мени за родендени- 4Bowling

ЦЕНОВНИК ЗА УСЛУГИТЕ НА 4BOWLING
Партија куглање со кафе макијато/еспресо или цедевита 120 денари (пон-пет до 16 часот)
Промо куглање 120 денари ( пон – петок по 16 часот)
Викенд куглање партија 140 денари
4Bowling пакет куглање за 4ца 500 денари
Билјард 30 мин 140 денари
Билјард 60 мин 220 денари
РОДЕНДЕНСКИ ЗАБАВИ ЗА ДЕЦА НАД 10 ГОДИНИ
BOWLING FUN без детско мени
Храна исклучиво кетеринг од 4Bowling или локалите за храна во Капитол(од др локали се приложува фискална сметка)
 • 1 лента куглање за 2 часа

 • Максимален број од 8 деца на лента

 • Грицки

 • Прибор за храна и за торт
 • Покани

Цена: 1.500 денари од лента

BOWLING FUN без детско мени
(Дозволен е внес на храна однадвор со приложување на фискални сметки и потпишана изјава)
 • 1 лента куглање за 2 часа

 • Максимален број од 8 деца на лента

 • Грицки
  * Прибор за храна и за торта
  * Покани

Цена: 2000 денари од лента

BOWLING FUN со детско мени

 • 1 лента куглање за 2 часа за максимум 8 деца

 • Детско мени (парче пица и сокче за секое дете)

 • Грицки

 • Прибор за храна и за торта

 • Покани

До 16 деца 400 денари од дете
Над 16 деца 320 денари од дете
BOWLING SPECIAL – Целосен закуп за роденден без ограничување на бр. на деца (од безбедносни причини се почитува максималниот број на деца да не надмине 40) 15.000 денари (со вклучено детско мени за секое дете)

Роденденски пакети

Дружењето со 10 кегли претставува друштвена игра наменета за сите возрасти. Благодарение на позитивното чувство кое го предизвикува, натпреварувачкиот дух и забавата претставува одлична содржина за организација на роденденот на Вашето дете. Од безбедносни причини минимална возраст за организација на ваков тип на роденден е 10 години.
Куглање и мини диско забава со омилените хитови, добра храна и пијалак е одличен начин да се прослави еден од најпосебните денови за секое дете.
За таа цел 4Bowling Ви нуди:

4Bowling FUN без детско мени

4Bowling FUN без детско мени подразбира роденденско изнајмување на лента за куглање во времетраење од два часа. Кугланата останува отворена и за други посетители (до ограничувањето на капацитетот на кугланата од 80 луѓе).
Сите поканети деца (максимум 32 деца) добиваат право да куглаат по 8 деца на лента, а возрасните се сместени во кафе делот.
Доколку кетерингот за храна за децата или возрасните е организиран од 4Bowling или исклучиво од локалите за храна во Капитол (се приложува фискална од местото каде е набавена храната) цената за изнајмување лента изнесува 1800 денари.
Доколку кетерингот го организирате сами од надворешни локали цената за изнајмување на роденденска лента изнесува 3000 денари. Во тој случај задолжително се приложува фискална сметка и се потпишува изјава за преземање на одговорност за храна донесена однадвор.

4Bowling обезбедува:

 • Лента куглање за 2 часа за максимум 8 деца
 • Грицки
 • Прибор за храна и за торта
 • Покани

4 Bowling FUN со детско мени

Овој пакет подразбира организација на роденденска забава со вклучено детско мени за секое дете парче пица и сокче.  Бројот на лентите за куглање зависат од бројот на децата, максимум 8 деца на лента.

4Bowling обезбедува:

 • Лента куглање за 2 часа за максимум 8 деца
 • Детско мени (парче пица и сокче за секое дете)
 • Грицки
 • Прибор за храна и за торта
 • Покани

4Bowling SPECIAL

Овој пакет на роденден подразбира целосен закуп на 4Bowling без ограничување на бројот на деца (општото ограничување за безбедност се почитува максимум 40 деца).

4Bowling обезбедува:

 • 4 ленти за куглање за 2 часа
 • Максимален број од 8 деца на лента
 • Грицки
 • Прибор за храна и за торта
 • Покани
 • За секое дете детско мени и детски сок

Дополнителни услуги

4Bowling нуди соодветно мени и пијалоци за возрасните (според цените утврдени во менито).
4Bowling по барање на славеникот може да обезбеди надворешни забавувачи, најразлични маскоти, магионичар и сл.

Забелешки:

Заради безбедност и квалитет, секој вид на храна донесен однадвор треба да се обезбеди со фискална сметка и потпишана изјава за преземање на одговорност за потеклото на храната.
Термините за роденден/прослава се закажуваат однапред, телефонски или лично. За гаранција на терминот се уплатува капар од 1000,00 денари, кој подоцна се одбива од финалната сметка.
Сите правила од куќниот ред на Кугланата важат и за време на роденденски и др. видови прослави.
Организаторот на роденденот треба да биде во Кугланата 15 минути пред почетокот на терминот и да биде присутен додека и последниот гостин не го напушти 4Bowling, се разбира во рамки на резервираниот термин.

Резервирајте навреме : 070 / 280 – 586

Leave a Reply