5 ПАТИ ПОГОЛЕМИ! #кажимисреќен5

Capitol Mall & Residence – 5 ПАТИ ПОГОЛЕМИ!
Од 12.-16.12.2018, #кажимисреќен5 и очекувај мнооооогу роденденски изненадувања! Да уживаме заедно во роденденската недела на најубавиот мол во градот! #CapitolMall – Твој мол,…твое место! 😊🎈🎁🎂❤️

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/posts/2093991027324002