До -50% Попуст во Carter’s #СуперЛетоВоКапитолМол

Во продавницата на Carter’s во нашиот трговски центар жешкото лето наидува на ладни и ниски цени на најубавите детски модели 🙂

До -50% ПОПУСТ на сите супер кул комбинации за Вашите малечки!

Искористете го намалувањето и уживајте во супер лето во Капитол Мол.