-50% во КОТОН!

Тешко е да се каже “не” на примамлив празничен попуст!😊😍🛍Затоа кажи “ДА” и повели на 1 кат во KOTON во Capitol Mall и уживај во предновогодишен шопинг. До -50% попуст❗

capitolmall #твојмолтвоеместо #кажисреќнанова #шопинг #sale #koton #mall