6 Желби за 6ти Роденден на Капитол Мол

6 ГОДИНИ ЉУБОВ, НАСМЕВКИ И УБАВИ МИГОВИ!

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАЈГОЛЕМАТА РОДЕНДЕНСКА ЗАБАВА ВО ГРАДОТ!

6 ДЕНА ЗАБАВА, РОДЕНДЕНСКИ МАФИНИ, ТАНЦУВАЊЕ, ПОДАРОЦИ, РОДЕНДЕНСКИ ПОПУСТИ И МНОГУ МНОГУ ЖЕЛБИ ЗА СРЕЌЕН РОДЕНДЕН НА КАПИТОЛ МОЛ!!!!

Од 12ти до 17ти декември ПРОСЛАВУВАМЕ 6 ГОДИНИ ДРУЖЕЊЕ СО СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ШОПИНГОТ И ЗАБАВАТА!

Твој мол, твое место!
#CapitolMall#СреќенРоденден#6Желби6Свеќички#6ДенаЗабава#НајсреќниМигово#СреќниМоменти#КапитолМол