8-мо Мартовски попуст во Парфимерија Еликсир

Парфимеријата Еликсир во нашиот трговски центар реши да ги изненади припадничките на понежниот пол со СУПЕР ПОПУСТ кој ќе важи до крајот на месец март.

Секоја дама што сака да се поднови со нова козметика во овој месец посветен на жената, може да ја искористи оваа екстра понуда и да ја купи пудрата Max Factor Miracle Touch намалена за -30%. Крем пудра со ултра прекривна формула која ги покрива сите несовршености. Густината на пудрата може да се прилагодува според потребите. Доколку се користи со влажно сунѓерче има поретка текстура а доколку се користи со суво сунѓерче има густо кремасто прекривање.

Заслужувате ништо помалку од најдоброто.