8-мо Мартовски попусти во Santini

По повод денот на жената 8ми март, во нашиот трговски центар важат еден тон ПОПУСТИ кои можете да ги искористете за да обезбедите совршен подарок за Вашата поубава половина, мајка, тетка, баба.

Santini  ги изненадува сите со супер намалувања на најбараните производи, Santini парфемите и неверојатните мат кармини.

Посетете го нивниот штанд во Капитол Мол и направете супер зделка во месецот на жената.