8мо мартовски попусти на Охридски бисери

Неделна промоција на штандот на Охридски бисери “Фамилија Ристески“ во нашиот трговски центар.

Подарете луксуз и убавина што вечно ќе трае и израдувајте ја саканата за денот на жените.

Намалени цени, и одличен избор на накит кој мами воздишки 🙂