8мо мартовско дружење во Капитол Мол

Во чест на денот посветен на жената, вчера во нашиот трговски центар се случуваше супер 8мо мартовско дружење. Делевме рози на сите жени кои го посетија Капитол Мол и им го честитавме празникот кој ја слави нивната независност, храброст и самостојност.

Цветот е само еден од малкуте работи кои тие ги заслужуваат, но се обидовме преку ваков мал гест да им го разубавиме денот и да ги потсетиме колку се тие важни.

Преку фотографии ќе се обидеме да ви доловиме дел од атмосферата што го направи нашиот трговски центар уште попозитивно место за поминување на слободното време 🙂