Кали

KAΛИ Shoes & Handbags

KAΛИ е мултибренд концепт продавница за обувки и чанти. Во својата програма на обувки KAΛИ
ги нуди брендовите OPPOSITE, SPROX, и ДСМ Ортопедика. Составот и понудата од машки, женски
и детски модели, како и разновидноста во дизајнот, материјалот и квалитетот на обувките, ги
прави продавниците атрактивни станици каде што секој може да си го пронајде својот омилен
пар. Понудата на KAΛИ се комплетира со реномираниот француски бренд за женски и машки чанти,
DAVID JONES PARIS.

КОНТАКТ: +389 78 476 147

 

Categories

  • Мода и модни додатоци
  • Приземје