Campione Cafe

Campione caffe располага со 400 М2 вкупна површина, со капацитет од над 200 гости (50 маси)
Со отворањето на Campione Café посетителите во овој трговски центар добија ново место за уживање во кафето и вкусната храна во еден комплетно урбано уреден ентериер со италијански шмек кој допрва ќе ја раскажува својата приказна. Оригиналните италијански рецепти на паста и пица се основата одлика на ова место.

Categories

  • Храна и пијалок