Carpis

Бутик за ексклузивна женска облека и аксесоари КАРПИС на приземјето во Капитол мол. Понудата на квалитетни модни брендови во Капитол мол се зголеми за уште едно место каде може да се купи квалитена и урбана облека за модерни жени.

Categories

  • Мода и модни додатоци