Colleione

Стилска, независна, тренди и урбана мода

Collezione е еден од водечките модни брендови во Турција кој има визија за да стане водач во модната индустрија преку квелитет и фер цени.

Брендот го рефлектира дугот од улиците, од урбаната мода и продолжува да инвестира во сопствени продавници кои се наменети за мажи и жени. Дополнително, Collezione има своја линија на модни додатоци кои ги следат најновите модни трендови од различни места низ целиот свет.

Categories

  • Мода и модни додатоци