Divan Juice Bar

Добивме вистинско освежување во нашиот трговски центар.

Замислете после добар шопинг, или пак малку вежбање во фитнес центарот, или едноставно некоја прошетка низ нашиот трговски, да си седнете на освежување на убавата тераса и да си нарачате некое смуди или свежо цеден сок по ваш избор.

Divan ви дозволуваат сами да си ја направите комбинацијата на сок кој ви одговара, дополнително на богатото мени кое тие го имаат подготвено за вас. Уживајте во здравите навики и свежина во нашиот нов џус бар!

Categories

  • Храна и Пијалок