Fresh Express

Fresh Express е сервис за хемиско чистење кој во моментов работи на два пазари, Македонија и Србија. Целта на нашето постоење е да им служиме на нашите лојални клиенти со обезбедување на целосна, прецизна брза услуга, со што ја доведуваме нашата услуга до апсолутна перфекција, а со пристапни цени за нашите клиенти. Затоа, да бидеме прецизни, темелни, точни и посветени се нашите главни доблести кои тежнееме да го задржиме секој ден.

Categories

  • -1 Кат
  • Услуги