Kimico

Памук и памучно-синтетичка трикотажа за деца, жени и мажи

Kimico е приватна компанија која произведува памук и памучно-синтетичка трикотажа за деца, жени и мажи.
Нејзините клиенти се најголемите и најдобрите трговците на мало во светот со 90% од производството кое оди за Европа и САД.

Categories

  • Мода и модни додатоци