Maddam

Есенцијална долна облека за специјалните моменти

Maddam е продавница на познатиот турски бренд: Yeni Inci кој постои од 1964 година.

Брендот е еден од најуспешните производители на долна облека кој ги претставува своите продукти на умерен, свесен и квалитетен начин. Ние сме бренд кој е познат по својата услуга кон потрошувачите и ја постигнавме таа позиција со напорна работа низ годините.

Categories

  • Мода и модни додатоци