Mc Gregor

Тренди облека за мажи, жени и деца

Целта на компанијата Britton е да понуди врвни спортски и модни брендови.
Компанијата соработува со главните партнери: Nordica и Rollerblade уште од основањето на компанијата. Спортската програма е комплетирана со прво-класните очила за скијање SALICE и ролерките Bladerunner и K2.

GAASTRA, интернационалниот бренд за функционална и спортска облека ја исполнува својата понуда со нови атрактивни брендови за бизнис иблека McGregor и NEXT, едни од најпопуларните британски брендови.

Размислувај големо!
Њу Јорк, 1921 година: Шкотстки имигрант ја основа првата McGregor кординирана бренд продавница за спортска облека. По преземањето од страна на McGregor Fashion Group во 1993 година, брзо прераснува во целосна колекција со Businesswear и Distinction, карактеризирани од италијанскиот стил и луксуз. За време на 90-те години од минатиот век, McGregor Womenswear, Junior и Mini се исто така додадени во миксот. Во 2012 година, брендот го претставувам деним животниот стил наречен “Twenty One by McGregor”, инспириран од модата на 90-те години. MvGregor исто така има и стилска колекција за прекривки и бања, како и линија на модни додатоци и колекција со обувки.

Categories

  • Мода и модни додатоци