P…S… Fashion

Модниот бренд P….S….fashion веќе со години е се попопуларен на модниот пазар.
Женствено, храбро и префинето- овие три збора најдобро ги опишуваат нивните модели.
Заслужни добитници на наградата “Најдоброто од Србија” за изминатата година.

Koнтакт
Teл: 078 229 709

Categories

  • Мода и модни додатоци