Santini

Квалитетни француски парфеми, инспирирани од оригинални француски брендови.

Парфемите SANTINI се произведени од природни ароматични соединенија од Француско потекло и имаат ознака Eau de Parfum (EdP) со што се карактеризираат со висок квалитет и трајност. Сите парфеми SANTINI спакувани се во практична стаклена амбалажа од 25мл, за да може во секое време Вашиот омилен парфем да Ви биде достапен а притоа да не зафаќа простор.

Categories

  • Здравје и убавина