Sarar

Беспрекорни креации, уникатна изработка и врвен квалитет

Сарар, кој влезе во модниот свет во 1944 година со скромна кројачка работилница во Ескишехир, денес е присутен со стилски и креативни дизајни на 5 континенти и во 49 земји.

Совршениот дизајн и квалитетните материјали кои се карактеристични за моделите на Сарар, ги насочуваат ветровите на модата во машките и женските колекции. Модниот гигант Сарар е препознатлив по единствените линии, беспрекорните креации, уникатната изработка, елеганцијата и врвниот квалитет, што им го нуди на оние што ја сакаат модата на сите четири страни од светот.

Categories

  • Мода и модни додатоци