Sport Vision

Sport Vision – Ние сме екипа!

Ланецот за спортска опрема Sport Vision со овој нов продажен салон во Capitol Mall, распространет на 360м2 и опремен со повеќе од 15.000 артикли, ја продолжува успешната приказна во Македонија.

Новата продавница ќе им понуди на сите жители на општината во Скопје која живее во духот на спортот, нови модели на спортска опрема и аксесоари по екстремно достапни цени.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од отворањето на Sport Vision продавницата.

Контакт:
Тел: 076 248-240
Email: sportvision8@sportvision.mk

Categories

  • Кат 2
  • Мода и модни додатоци