АЕРОДРОМ БАР: 20.10. I 22 ч. I EX YU DISCO / ROCK / FUNK NIGHT

Аеродром Бар #theplacetobe 🎸
#ДЕНЕС 22 ч. I EX YU DISCO / ROCK / FUNK NIGHT
Кој бил во саботи на овие журки, знае, кој не бил, ќе дознае. Пиење, мезење, шизење на диско, рок, поп и фанк хитови од екс Ју! Ладното свежо ТОЧЕНО ПИВО, вкусно мезе и добра музика, ве чекаат во Аеродром бар.
Избор на музика: Ана Маркиз
Резервации на број: 071371258#capitolmall #aerodrombar #аеродромбар #скопје #свежоточенопиво#partytime #exyudisco #rock #funknight #letspartyyyyyy

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/posts/2016775481712224