Акција на Ему маслата во БИОлулт

Голема празнична промоција во продавницата на BIOkult на цела линија на Emu Tracks!

Emu Tracks – најубавото Ему Масло.
Искористете го промотивниот период да си набавите на попуст шампон, регенератотор за коса, гел за туширање, масло за спортисти, крема за лице, лабела, сапуни и други масла за болки во мускули и зглобови и секако еден од најквалитетните производи на македонскиот пазар – капсулите од 100% чисто масло од ему.