Акција на Tip of the Week прирачниците во Office Plus

Office Plus во нашиот трговски центар ги изненадува своите потрошувачи со супер летна акција 🙂

Летово уживаме со Tip of the Week…

Од 10.07 до 15.09. подготвија специјален попуст од 20% на прирачниците, а 25% на сетот. Со тоа ТОW#1 може да го набавите по цена од 119 денари, ТОW#2 за 159 денари, илиТОW#сет за само 259 денари.