Акција на телевизори, мобилни телефони и лап топи во Setek

Ова лето правиме подновување на апаратите кои најмногу ги користиме на дневна база, а тоа се телевизорот, мобилниот телефон и лап топот.

Во продажниот салон на Сетек во нашиот трговски центар се уште важи акцијата на овие производи и тоа со едноставно купување на 48 месечни рати, без трошоци за аплицирање, одобрување и административни трошоци и што е најважно со 0% камата.

Посетете ги и разладете ги топлите денови со супер зделка 🙂