Акција во продавниците на Крш‼️

Крш во Capitol Mall & Residence со одлична -20%✔️ АКЦИЈА на CURA количките од германскиот бренд CYBEX.

__
When in doubt .. go to #krs in #capitolmall 💚🛍🎈😍