Акциски каталог за грејни тела од Сетек

Зимата е на прагот, а исплашени од минатогодишната, сега ќе сакаме да се подготвиме со грејни тела навреме 🙂

Во продажниот салон на Сетек во нашиот трговски центар важат супер намалувања на грејните тела д познати светски брендови. Бидете загреани и суви и постигнете си топла домашна атмосфера или пак пријатна температура за работење во канцеларија со грејните тела од Сетек.