Аксесоари од Tudors за софистициран изглед

За софистициран и модерен есенски изглед, потребни ви се внимателно одбрани аксесоари кои до израз ќе ја доведат целата Ваша шармантност 🙂

А доколку не сте шопинг ентузијаст, ќе се израдувате кога ќе дознаете дека сите овие модни додатоци можете да ги најдете на едно место, а тоа е продавницата на Tudors во нашиот трговски центар.

За свечена пригода или пак за секојдневен изглед, овде можете да го побарате секое парче 🙂