B-Watch има супер понуда за вас!

Имаме супер понуда за вас! 
 
Земете си купон од Grouper и добијте си супер попуст на овие машки модели на часовници и дојдете во B-Watch во Capitol Mall & Residence за да го искоритите.
Купонот купете го од тука: https://grouper.mk/deal/b-watch-summer-sale