Balea гел за миење на раце без употреба на вода од dm

Оригинални мали пакувања со кои секогаш Вашите раце ќе останат чисти…Balea геловите за раце се веќе на полиците во продавницата на dm во нашиот трговски центар.

Одличните практични пакувања на хигиенските гелови за раце од Balea совршено ќе се вклопат во Вашата чанта за на пат, а на Вашите дланки ќе им пружат супер хигиена и нега, без притоа да имете потреба да употребите вода.