Баскерфест во Капитол Мол 24.06.2017

Повторно и оваа година, нашиот трговски центар ќе биде домаќин на еден од највеселите и позитивни улични фестивали, “Баскерфест“.

На 24.06 во нашиот трговски центар, сите наши посетители ќе имаат шанса да се забавуваат со фантастчните точки припремени од овие таленти кои доаѓаат од сите страни на светот.

Започнуваме во 12 часот со супер забава за сите наши најмлади гости а потоа следува одлична атракција со неверојатните Barbarosa и Mr. and Mrs. Bubble.

Бидете таму, ве очекува шарена и весела летна забава 🙂