Бесплатна квантна магнетна анализа!

УТРЕ 🔝 Бесплатната квантна магнетна анализа со скен на цело тело, изработка на минерално-витаминско-ензимски статус и совет за исхрана и суплементи во аптеката на ДНА Анни Фарм во CAPITOL MALL!

Утре (28.12.) во период од 09:00 ч. до 16:00 ч.
Бројот на мерења се ограничени!
Ве очекуваме!

квантнаанализа #dnaannifarm #capitolmall #pharmamed