Бесплатна магнетна квантна анализа во аптеката ДНА Анни Фарм

❓ Имате недостаток на витамини, минерали, аминокиселини, коензими..?

❓ Зголемена потреба од колаген?

❓ Потреба од промена во исхраната или поголема физичка активност?

Добијте вистинска препорака за ВАШАТА потреба од додаток во исхрана.

Термини за промоција во аптеката во Капитолмол:
07.05 – понеделник– 16.00 – 21.00 часот

Заради зголемен интерес закажете вашиот термин на:
📞 02/2445935 во т.ц. Капитол Мол.

Бројот на мерења се ограничени!

Дознајте повеќе информации во аптеките ДНА Анни Фарм во Капитол мол!


Ве очекуваме!
http://annifarm.mk/
#квантнаанализа#аптека#ДНААнниФарм


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339