БЕСПЛАТНИ прегледи за мерење на дишната функција!

⚕️#БЕСПЛАТНИ прегледи за мерење на дишната функција на 21.11.2018 (среда) во Capitol Mall & Residence од 11 – 14 ч.!📍

По повод светскиот ден за хронична опструктивна белодробна болест – ХОББ, 21-ви ноември, кој се одбележува под мотото „Никогаш не е прерано, никогаш не е предоцна.“, Институтот за белодробни заболувања и туберкулоза – Скопје и Здружението на пневмофтизиолозите, за граѓаните ќе организираат бесплатни прегледи за мерење на дишната функција.

Најголемиот ризик-фактор за појава на ХОББ е пушењето, но поради разни причини како начин на живеење или самата средина, препорачливо е сите кои се во можност да се проверат на бесплатните прегледи на 21-ви.#capitolmall #cobd #хобб #checkyourlungs #breathe #health #checkup #pulmonarydisease #здравје #диши

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2064535203602918/?type=3&theater


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339