Безбедна, удобна и трансформирачка детска количка од Cybex

Германскиот функционален бренд CBX под-бренд на Cybex ни ја претставува новата количка Bimisi Flex!
Безбедна и удобна количка со реверзибилно седиште кое се трансформира во корпа.
Наменета од раѓање до 3 години.

Побарајте ја во продавниците на Крш во нашиот трговски центар со неверојатно ниски цени 👌
-Bimisi Flex 2 in 1 (седиште и корпа) со цена 13.699 денари,
-Bimisi Flex 3 in 1 (седиште, корпа и транспортер) со цена 17.999 денари.