Black Friday – Capitol Mall

ДА, ОВА Е НАЈГОЛЕМАТА ХОРОР ПРИКАЗНА ДО СЕГА!

ЗНАЕТЕ ЛИ ЗОШТО?!
ТРИ ДЕНА BLACK FRIDAY ПОПУСТИ, ИЗНЕНАДУВАЊА, НАГРАДИ И МНОГУ ЗАБАВА САМО ВО КАПИТОЛ МОЛ!!!

Погледнете во продавниците на Капитол мол, ви се смешка вашето омилено парче облека!

.. и тоа не е се!!!

BLACK FRIDAY ЖОНГЛЕРСКА ПРЕТСТАВА ЗА НАЈМАЛИТЕ И НАЈСЛАТКИ ДЕЧИЊА (на првиот кат на 29ти ноември од 18 часот), ДОДЕКА ВИЕ УЖИВАТЕ ВО BLACK FRIDAY КУПУВАЊЕТО ВО КАПИТОЛ МОЛ!

Твој мол, твое место

КАПИТОЛ МОЛ