Black Friday факти!

Скоро еден век, терминот ‘BLACK FRIDAY’ всушност се поврзувал со финансиска криза во 19 век! 🙂
Од #УТРЕ – Неверојатно црни попусти до -80%!
Black Friday & Weekend Sale во Capitol Mall & Residence! 🛍🖤
#кажимиколкуенапопуст #blackweekend #blackfriday #staytuned #capitolmall #sale

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2067297846659987/?type=3&notif_id=1542898987146124&notif_t=page_post_reaction&ref=notif