Неверојатно ЦРНИ ПОПУСТИ!

#КАЖИМИКОЛКУЕНАПОПУСТ
BLACK FRIDAY + WEEKEND SALE!
23.-25.11.2018 @ CAPITOL MALL!

Во духот на светскиот Black Friday, Капитол мол подготви одлични попусти за овој петок, 23-ти ноември. Сите акции и попусти ќе траат и за време на викендот како Black Weekend и ќе завршат во недела, 25-ти ноември 2018 година.

Целта на продолжувањето на самите попусти во 3 дена е посетителите да уживаат во шопингот, покрај попустите и акциите.

Во трговскиот центар, во срцето на Аеродром, може да се најдат попусти од -20% до дури –70%. Време е посетителите да го дознаат одговорот на прашањето, „Кажи ми колку е со попуст?“ Одговорите ве очекуваат со самиот влез во Капитол мол: Top Shop, Setec, Koton, LC Waikiki, Sport Vision, Carpisa, Tom Taylor, dm, b watch, Еликсир ексклузив, Sara Fashion, Globay, Duki Daso, Tilla, Ramstore, Megafashion, Tudors, Revuar make up, Просветно дело, Office plus, Umbrella, Fresh express. Речиси сите се вклучени со свои одлични  шопинг понуди. Овој викенд секој може да го најде тоа што го сака на попуст во Капитол мол.

Распоредот на продавниците по спратови  имаат понуда за луѓето со најразлични вкусови. Родители, тинејџери, мали и големи, пребирливи и оние кои сакаат сѐ, се пронаоѓаат себеси во Капитол мол. Затоа центарот редовно организира кампањи, акции, попусти и настани кои го претвораат во место за сите.

ПОВЕЌЕ НА https://facebook.com/events/2109464069074016